Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

la petite morte







det florerar tydligen ett rykte
om att min död var överdriven





























Fri vers av alfa VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-23 14:30



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
men inte ögonblicket då den inträffade...

2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén