Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hämnden kan aldrig någonsin bli ljuv


Remsan

De jublar
över någon slags seger?

Trots att deras provokationer
orsakat obotligt lidande
bland deras egna döttrar och söner

Deras eld kommer
till slut att återigen besvaras
som det alltid gjorts

Därför att motparten
också vill överleva

Vem eller vilkas fel det är
går aldrig att reda ut

Aldrig någonsin

De jublar över sin propagandaseger
över en fantasi, ett falsarium
tacklat av sitt eget egoistiska sinnelag
gör våldet legitimt
för egen vinnings skull

Ingenting annat

Förförande sitt eget folk




Fri vers (Fri form) av Jack E. Gladh VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-23 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST