Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla du

Snälla du
försvinn ur mina drömmar
jag sover dåligt som det är
sluta se på mig
i varje blick som möter min

Snälla du
sluta sjung med i alla sånger
försvinn ur sommarens dofter
skicka inga kärleksbrev
till botten av min byrålåda

Snälla du
försvinn ur mina drömmar
om ensamhet är allt jag får
låt mig åtminstone få
ha min ensamhet i fred




Fri vers av hallucinatingarkansas
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-23 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hallucinatingarkansas
hallucinatingarkansas