Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara du själv


Motgångar ger framgång
du kan själv ställa dig upp trots att du fallit

Framgång ger frihet
en känsla av att vara verkligt levande

Det är bara du som har nyckeln
det är bara du själv som bär på styrkan att bota dig själv




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-23 20:03



Bookmark and Share


    eos
Fint.. jag håller med.
2012-11-24

  Onders
Starkt!
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!