Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill att det ska bli vi igen

Varför ska min

kärlek till dig vara så

STARk!

Vet att det kommer ta tid

 innan mina känslor för dig kommer svalna.

Men varför ska det kännas som att du är den rätta för mig!

Vill bara att det ska bli vi igen.




Fri vers av Nettisch
Läst 238 gånger
Publicerad 2006-02-15 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch