Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I framtiden vem vet!

Vet att du inte vill ha mig tillbaka

Inte nu!

vem vet i famtiden kanske

När du står på dina egna ben

Och har ditt eget place..

När du kan göra vad du vill

utan att nån behöver bry sig om det.

När den dagen kommer står jag och väntar på dig.

 

 

 




Fri vers av Nettisch
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-02-15 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch