Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla tillsammans ;)

Märks så klart
att många på denna skrivarsida
leker inbördesleken
alla tillsammans, i en enda stor ring
dansar dom runt och ler*






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-24 13:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA Just här ..men hur är det på andra sidan skärmen........
2012-11-25

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-11-24

  Larz Gustafsson VIP
Leenden? Trams.
Jag efterlyser äkthet och allvar.
Bort med buskis och clowneri. Har aldrig gillat Björn Rosenström, Eddie Meduza, The Kristet Utseende Onkel Kånkel, Stefan & Krister.
2012-11-24

  Larz Gustafsson VIP
De är en samling stolpskott. Ignorera dem. Vi har en alternativ festival. Vi andra. Ett pariaparty.
2012-11-24

  Blåbärskaj
Jag efterlyser mer leenden
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP