Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oskyldig liten flicka

Flickan har talat

Men orden som
sades var inte
hennes egna

Orden var ifrån
början bara bokstäver
som blev till meningar

Meningar som flickan
fick lära utan förståelse
för dess innebörd

Innebörden fick sina konsekvenser

En oskyldig liten flicka
som bara gjorde som hon
blir tillsagd

Stackars lilla barn
som bara hamnade
där hon inte borde.









Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-24 17:13



Bookmark and Share


    Issand. VIP
sorglig..
2013-03-24

  Den lilla sjöljungfrun
Och flickan har gåvan att hitta
sina egna ord
och välja nya vägar
uppskatta sig själv för den hon är
Nu har hon ändrat kursen
med hjälp av sina egna ord.......

tack!!
2012-11-25
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!