Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avsluta dikten hur du vill!!!

I min skuggas fotspår
vandrar jag in i nattens
mörker

jag ser portarna
in till drömmarnas
värld stå öppna

så snart jag är
framme slår portarna
igen och jag blir ensam
kvar i mitt medvetande

jag gör många försök
innan jag lyckas komma
in

väl inne i mitt undermedvetna
blir det kamp

ljuset där har aldrig existerat

skuggan utav mig själv
är som bortglömd
















Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-26 01:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
VAckert står du i livet kvar! :)
2012-11-27

    ej medlem längre
men jag ser en skugga till..och den avspeglas
utav den som är JAG..där inifrån..jag hade
glömt..men nu ser jag mitt JAG
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!