Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill förbli ung

Jag vill inte bli vuxen, gammal och grå
använda rullator och knappt kunna gå, sitta eller stå


Bli gnällig och hela tiden klaga på saker och ting
på allt som händer och sker runt omkring


Bli skrynklig och stel
blanda ihop saker och ofta minnas fel


Utan jag vill förbli ung
fortsätta släppa loss och vara kung


Kunna fortsätta vara barnslig och ha kul
inte behöva tänka på massa annat strul


Men oavsett min ålder kommer min barnslighet
alltid att leva kvar

Även på mina äldre och KANSKE tristare dar




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-26 02:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-11-27

    ej medlem längre
Bra! Tänker så fortfarande. :)
2012-11-26

  DenRiktigaInsidan!
Ta dikten med en nypa salt!
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!