Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnig poet

Är på rätt väg nu

när jag allt som oftast

somnar in i mina nya föreställningar


Varje dag är världen ny
och min nyfikenhet
blir bara värre och värre


Det är tröttsamt inspirerande




Fri vers (Prosapoesi) av Jack E. Gladh VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-26 19:25



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Härlig framtidsinsikt
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST