Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
indiskt versmått


Kaffeslattar (kauka)

-

Kaffeslattar
och cigaretter

är ingenting
för bergens getter




Bunden vers av Madeleine Richter
Läst 306 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-27 13:10



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Vad roligt!
Och ett för mig helt nytt versmått.
Men getter, de säger väl aldrig nej tack?
2012-11-28

  Tarantaran
Jag gillade din kauka..!!
...det blev en tät
koncentrerad stämning..
inspirerande..!
2012-11-27

    ej medlem längre
elegabelt.. applåderas
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Richter
Madeleine Richter