Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som aldrig börjar

Snön som faller ned utanför mitt fönster, betyder ingenting.

Sova, vakna.

Saknaden av livets mening. Leva för att leva.

Skillnaden mellan ord och handling.

Vill vara den jag ska vara, för den är inte det här.

Du tror på att tro.

Jag tror på att leva.




Fri vers (Fri form) av soheila
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-27 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soheila