Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Statusjakt

Nu har den jävla grannen köpt en Lexus,

det är ju ett slag rakt i solar plexus.

Han har garage men låter den stå utanför,

det är sånt skit som sabbar mitt humör.

Nu känns min flotta Mercedes ganska billig,

och min bankman är knappast villig.

Jag får väl flytta till ett annat kvarter för satan,

jag kan ju inte ha den näst finaste bilen på gatan.

Jag har visserligen en tv-skärm som är större än hans,

snart får han väl en på 70 tum med hemlevererans.

Hans fru var på semester och kom hem med större bröst,

ja det här blir nog en jävligt jobbig och mörk höst.

Nu måste jag jobba ännu hårdare för att hålla jämna steg,

jag ger aldrig upp och riskeras att klassas som feg.

 

 

 

 

 




Fri vers av Berra Bäver
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-27 16:33



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ler och tänker på hur en man skulle se ut med större bröst, kanske genom att lyfta skrot, det vill säga silverpenningar och säckvis därav.
2012-11-27

  chrissie
Bjuder på gott skratt
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver