Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota


Upptrampade grusgångar

leder till smutsiga skor



Trippande nätt på tå

ger nästan ingen åverkan

varken på skor eller mark

Men heller inga eftertryck



Ett regn återställer och gömmer

spår av mänsklig framfart

ALLT spring från igår

är plötsligt borta



Jag springer helst barfota

Mina avtryck kommer från mig

Mönstren från min bara fot

signerar mina gångna

och

framtida vägar







Fri vers av chrissie
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-27 16:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En fin dikt..tycker om!
2012-11-28

  Angel of love
Fin och bildlig!
2012-11-28

  Junibarn
Å den här var enkel, men på alla de bra sätten.
2012-11-27

    ej medlem längre
väldigt fint.. gillar
2012-11-27

    Max Poisé
Precis så!
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

chrissie
chrissie