Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg mig som


Killer Chef som fann att

Kärleken är flera händelser

Som ändrar tillvaron

Istället för att bygga broar




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-27 21:52



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Kärlekenm är nog inte svårare att sammanfatta än så.
2012-11-29

  chrissie
Kärleken KAN bygga broar,,, men det krävs jävligt bra byggmästare!!!
2012-11-28

  Angel of love
Och den har format dig till den du är!
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano