Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har aldrig besökt kyrkogården där du begravdes!

Du ligger begravd på en kyrkogård
Den kyrkogården som begravningen hölls på







På den kyrkogården har jag aldrig varit sedan dess



























För enligt mig så är du inte begravd där
Utan du är begravd i mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-28 03:12



Bookmark and Share


  Angel of love
En text som verkligen berör, styrka till dig! Kram
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!