Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerpärla

Lilla voffsingen
Änklingsgubben
Fräsnos
Har
Sugit
Upp
Små sockerpärlor
Från golvet

Jag är säker
På det
För visst gillar han väl det som är sött?
Han är vår lägenhets
Lilla
Dammsugare

***

Sockerpärla
Sockerpärlor

Uppsugna
Uppslickade
Uppätna

Eller?

Lilla nallebjörnshunden
faller för sockerpärlor

Slick!

***

pärlsocker

***

sockerpärla




Fri vers (Fri form) av jamming223
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-28 15:11



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
glädje andas jag
tack
2012-11-28
  > Nästa text
< Föregående

jamming223