Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna natt


ska jag inte skriva något alls

därför att skriver jag någonting nu

så skriver jag endast för att skriva

och man ska inte skriva

enbart för skrivandets skull

så därför låter jag bli att skriva

eftersom det inte finns någon anledning till det




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-28 23:54



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Och ändå blev det denna text
med budskap och allt
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST