Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


till min älskade

Väggarna saknar dej, min lägenhet är en kyrkogård utan din existens
Du fattas mej i varje stund, jag ser människor ansikten efter ansikten
Men inget är ditt
Du lämnade mej med hjärtat på vid gavel
Öppet i tillit till dej, du lämnade mej när jag låg sovandes i dina händer

Du lät mej falla mot bråddjupet
Jag klandrar dej inte, mitt hjärta slår fortfarande för dig
Dina varma ord som smälte mina murar när jag släppte in dej under täcket
Jag vill blinka på din kind och min högsta önskan är att se dej igen

Fastän det gör fruktansvärt ont
Du kom och gick som en virvelvind, vände upp och ner på mitt liv
Väckte saker jag trodde redan dött och fick mej att blomma
Nu ska jag sitta här
Och nöja mej med att inte få njuta, eller älska
Förvirrad utan dej är jag numera ingen,
Du stal min identitet samtidigt som du stal mitt hjärta

Jag trodde att min kropp skulle dö utan dej, men här är vi nu,
Jag lever halv och andas
Bara för en




Fri vers av Stjärnfisk
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-29 00:12



Bookmark and Share


  Kajsa.
Mycket fint. Verkligen!
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfisk