Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är ett bortglömt pussel i teknikens modena värld

Jag var ett ihop pusslat pussel

Ett pussel som någon tog isär
Några bitar gick i sönder och andra försvann

Idag är jag som bortglömd i teknikens
modena värld

Liggandes och skräpar i en
kartong någonstans i ett kyligt
källarförråd

Glädjen och gemenskapen som
jag gav tynar så sakteliga bort

skratten,lyckan,spänningen,
värdigheten och framgången
är nu mera ett minne blott

Hoppet om att jag en vacker dag
ska bli fram plockad och
ihop pusslad igen finns
fortfarande kvar

så länge som jag inte
blir körd till tippen
och blir ner mald i
tusentals små bitar


men oavsett vad så
har jag två saker
som ingen kan ta
ifrån mig

Mina minnen och hoppet!




Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-29 02:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rader som känns i hjärtat.

Naket och ärligt.
2012-11-29

  Tarantaran
Låter hoppfullt..
slutet gott.. allting
gott..:)
Kom faktiskt att
tänka på " Always
look at the bright
side of life.."...
det är faktiskt
ljusare..där
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!