Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här bara hände. Helt av sig själv. Jag vet inte hur. Jag vet inte heller om det är patetiskt eller om det är något annat men jag vet en sak. Det är ärligt och uppriktigt och det känns lite som om jag har fötts på nytt efter att ha insett de här sakern


Babbelkackelvirr

Allt
Ibland undrar jag om
jag kan nöja mig med mindre än allt

Så på ett sätt vet jag ju vad jag vill ha men
det gör mig bara ännu tommare för
jag är så långt från allt

Bara en sådan sak som en kram
Jag är tusentals sjömil från varje
kvinna jag någonsin fått omfamna
Från varje möjlighet att känna en kvinnas doft och
mjuka hud

Ja, jag skulle kunna mörda för
ett smittsamt leendes värme
men för varje minut nu glider jag längre bort
samtidigt som jag
varje minut glider närmare
något jag alltid drömt om
så varför känner jag såhär?

För att jag vill kräva ingenting men
jag vill ha allt som finns
och jag vill vara allt jag kan och ännu mer

Jag vill vara öst och väst
dag och natt och jag vill ha
och ha och ha och
jävlar vad jag vill få ta på dig och dig och dig med

Och för att vara helt ärlig så vill jag lova
varenda en av er att
du
just du är hela mitt liv och
om inget annat fungerar vill jag
dränka mig i varje leende jag kan uppleva

Men ändå vill jag springa iväg och
skrika i skogen om natten
även om jag inte ens vet just nu om
jag skulle skrika av vrede lycka eller sorg men
det spelar ingen roll för här på havet
finns ingen skog och förresten är jag ändå mörkrädd

Jag lägger mig på rygg på kojen och
sätter fötterna mot taket för det känns som om
jag tänker bättre så
även om jag då inte
kan andas




Fri vers av LePenseur
Läst 276 gånger
Publicerad 2012-11-29 06:36



Bookmark and Share


  dubbelve
"Men ändå vill jag springa iväg och
skrika i skogen om natten
(...)
det spelar ingen roll för här på havet
finns ingen skog och förresten är jag ändå mörkrädd "

Fyndigt och väl beskrivet. Bra!
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LePenseur
LePenseur