Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dröm var konstig, men verkllig


Barnet i min dröm

Drömmen handlar om min ofödda dotter

& alla detaljer fanns med utom namnet

När jag drömmer om döden har det stämt,

Nu drömer jag om livet, söt var hon..




Prosa av Federico Romano
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-29 13:58



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Både kärlek och sorg i denna...
2012-12-01

  Angel of love
Vacker dröm, och vill du så önskar jag det blir en sanndröm!
2012-11-29

  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att drömma om livet...
spännande att se om det stämmer...
2012-11-29

  SatansSon VIP
dei n dogtter måste återuppstå från de döda på yttersta dagen.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano