Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar ibland


Hjärtlös Kanske Inte

Man måste ha empati
& kunna sätta sig in

Vem vet vad Marlyn tänkte
hade hon dialog med någon innan hon dog

Empatilandets gränser är stängda ibland
kanske, rädslan eller hjärtlösheten är att du saknar pass

En biokratisk fråga, en tecknalitet
kanske bli det till att se bakom enfaldigheten




Prosa av Federico Romano
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-29 18:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA sannerligen..ödmjukhet och empati behövs....
2012-12-01

  SatansSon VIP
Jag tror sóm Diana hon ropade på mamma. Det gör man när man ska dö.
2012-11-29

  chrissie
ALLT kräver förståelse
2012-11-29

  Angel of love
Empati är en av de största egenskaperna man bör ha!
2012-11-29

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Efterhand så belöningen, när avkomma kallade hon mamma.
2012-11-29

    ej medlem längre
ja, vem vet..
2012-11-29

  Larz Gustafsson VIP
Blev hon mördad av CIA?
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano