Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi stannar där...


Stanniol och transparans

avigt strandad vid putande läppar
försvunnen är skriket i sin mynning

borttappad på vägen
hittat av blåblodig
spegelbild

projicerat genom ådror av luft
slängd av kretsloppets moralpredikan

bortom skuld
förbi ynnest och uppdiktade ansikten

fördomar av frihet kastas och återvinns
och skuggor lyser upp en ständig natt

i stanniol ser jag hur världen kunde vara
hur simpelt ett leende kan skapa frid
och hur det vackra kan ärras till
oigenkännlighet

behöver inte ta mig evighet

lämna mig bara inte
ensam, förkolnad

och törstig




Prosa av Max Poisé
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-29 17:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar styrkan du förmedlar och tonen av blues som ligger mellan orden.
2012-11-29

  chrissie
,, NEJ för guds skull Max,,, bli inte politiker! Då skulle ju ingen ta dina ord på allvar!! Och DET vore synd! Som vanligt ett nöje att läsa.
2012-11-29

    ej medlem längre
Snyggt!
2012-11-29

    ej medlem längre
Max, du borde blivit politiker. Du berättar allt, men säger egentligen ingenting. Hm, det kunde varit värre.
2012-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé