Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara jag, en i mängden

Jag är bara en i mängden,
Du bryr dig om mig,
Men du bryr dig om så många fler
Jag är inget speciellt,
Jag är bara
....
Jag.




Fri vers av Alva Göransson
Läst 109 gånger
Publicerad 2012-11-29 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson