Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Demoner i kroppen

Jag skriker, men ingen hör mig
Sitter och skakar i den decimeters hörna i det mörka
Tårarna anfaller min arma hud
Jag rymmer, iväg från all smärta
Jag rymmer iväg från mig själv
Giftet sprider sig i ådrorna,
smälter in med det sköra blodet
Giftet som motsvarar smärta
Jag skriker som en kalv,
vill inte
Jag gråter alla mina tårar
Drar bort skinnet från min hud
Ser blodet fälla sina spår
Hör rösterna viska




Fri vers av Alva Göransson
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-30 20:31



Bookmark and Share


    ordskalv
Din ärlighet kring smärta får smärtan att verka en aning lättare att bära. Iaf för mig.
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson