Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
får se hur det blir med sömnen idag då^^ annars blir det en sorts surrealistisk vakenhets dröm?? hmm


rapid eye movement

jag vill drömma

om mörka

ögon

i natt

 

brunt lockigt hår

varma kalla händer

 

jag vill känna

en puls

slå lugnt

emot min

 

en kind mot min kind

 

lugna, trygga

andetag i natten

 

lätta som snö

 

bara då kan

jag slappna av

helt

 

with your

ghostly lips

hovering

over my heart

-

när jag sover

 

© 2012 Celticgirl

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-12-01 00:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbar..
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP