Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten



Sitter och skriver. Tankarna hit
och dit. Anar ljus men hittar inget.

Förlamad av utanförkänslan.
Dricker lite öl. Musik som rytmiskt
vaggar mitt hjärta.

Ute har det blivit vinter. Min trötta
blick värjer sig för allt det vita.

Inga ord transporteras i mitt
hjärnsystem.

Plötsligt elektriskt solo som
inte har min rytm.

Jag lutar huvudet i mina händer.
Det finns inget just nu.
Inget att skriva. Inget att säga.
Inget att tänka.

Mitt huvud vilar i mina varma händer.

Jag omfamnar tomheten.

Jag känner mig fri.





Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2012-12-01 17:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hela min varelse värjer sig mot vintern.
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP