Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer Pink Floyd-drömmar varje natt

Under vatten är världen så mjuk
Inga gränser bara tidlös rytm
Konturer på avstånd dyker upp ur intet
Rusar mot mig och genom kroppen
Jag lever mer än någonsin, så levande och fri

Jag drömmer i färg
Rosa moln och lila himmel,
samsas med svarta djup,
där oron ligger och väntar

Jag flyger med vingar av glas
Andas vattnet jag föddes i
Jag drömmer i realtid
Med musiken krypande på
Den intar alla sinnen,
tonerna badar i vattenfallen

Bland strålar av ljuspelare
Ser jag dig komma
Natten finns inte längre här
Ljuset har vunnit över mörkret
Drömmen har tagit över verkligheten




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-01 19:16



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Gamla venska filmer flimmar i minnet när jag läser din text med det långa namnet :) den är lite Kentmjuk, med manligheten avskalad
2012-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg