Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

köbildning


innan allt annat fanns tystnaden

resten
fick ställa sig i kö






Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-24 08:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
*ler* Återigen en stark och livsfilosofisk kortis av dig
2006-02-26

  Casbah* VIP
en filosofisk poäng...värd att begrunda
2006-02-25

  Hans w-art Westlund VIP
ja jag tänkte nog mer på vårt ursprung..
2006-02-24

  Daniel_78 VIP
jag kanske var lite väl hård i mjaaa.

jag kan läsa det som
att man sammlar på sig känslor och ilska här inom
för att sedan bryta ihop och låta allt komma ut.
2006-02-24

  Daniel_78 VIP
mjaaa...
2006-02-24

  rebecca d VIP
ja:)))
2006-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP