Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskalista!!

Jag önskar mig inget som någon kan köpa,
Pengar är inte det viktigaste
Det underlättar men det
är långt ifrån allt


























Jag önskar mig bara saker som är abstrakta






Lycka

Trygghet

Energi

Styrka

Livsglädje

Ro

Skydd

Kraft

Solsken

Närhet

Befrielse

Leende

Lust

Fröjd

Mod

Stöd

Vila

Glädje

Skratt

Säkerhet

Skämt

Lugn

Frihet

Nöje

Bekymmersfrihet

Avkoppling

Fred

Kärlek

Ork




Tänk vad livet vore så mycket lättare om det gick att köpa känslor och olika tillstånd!








Fri vers (Fri form) av DenRiktigaInsidan!
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-03 04:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
DenRiktigaInsidan
här perfekt framönskad
2013-01-31

    ej medlem längre
clever
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

DenRiktigaInsidan!
DenRiktigaInsidan!