Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juldesperation

En julbock i Gävle kommun

blev så rädd om sitt eldfängda fjun

att han flydde till Scan

i grisdräkt den da´n

och skrek: - Gör julskinka av mig för f-n!




Fri vers (Fri form) av limerick
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-03 09:33



Bookmark and Share


  Blåbäret
ja stackar´n...ett tufft jobb att utstå
det är så man desperationen kan förstå
2012-12-04

    tramp
Bra Limmerick detta.

Det var nära i helgen läste jag att Gävlebocken fick smaka på bensin

2012-12-03

  Svart svan
Jättebra!!!...:)))
2012-12-03
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick