Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nysnö


efter tidningsbudet
är jag först

att lämna spår




Fri vers av Andasin
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-02-16 11:09



Bookmark and Share


    Regina E
Den där känslan kommer jag ihåg. Fint fångat!
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin