Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Kärlek ska vara lätt, rätt och vattentätt men jag har fått fuktskador i skalet

Ekar tomt av tysthet mellan vita väggar
Lyser vagt av månsken mellan trädens grenar

Att gå sin väg
är det att
våga
eller
fega?

Att gå sin väg
är det att göra
rätt
eller
fel?

Våran väg är full av taggsnår och lera, dalar och djupa sjöar
Och jag har aldrig riktigt gillat friluftsliv
Fastän jag älskar dig

Jag kan heller inte läsa kartor
Och våran väg den är krängd
Jag har kämpat mig framåt
Är jag beredd att vika av?

Att gå sin väg
Från den man älskar
Är aldrig lätt




Fri vers av Lipshit
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-04 18:59



Bookmark and Share


  Fräkniga svanen
bra där, snyggt helt enkelt!
2012-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lipshit
Lipshit