Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är slav, måste arbeta hårt regeringen bryr sig inte om mig..


Framtiden ser inte ljus ut

Mer och mer syns alla problem
går inte att gömma mer..
fast media fortsätter lägga lock
på ett land som faller ner..

Världen riktar ögonen hit
de undrar vad som står på..
vad är det som händer med Sverige
varför har vi blivit så rå..

Våldet blir värre och värre
som överfall rån och hot
är så ARG på våra politiker
som inte sätter ner fot!!!




mare
















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-11 00:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-07-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP