Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågelskrämman

ge mig sågspån igen
jag är tom
allt har försvunnit




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-08 01:28



Bookmark and Share


  Juliusz Wilczynski
Väldigt välkomponerade. Som jag sa förut, avundas hur du får in så mycket på så få rader.
2012-12-10

  SatansSon
Bra film Oz
2012-12-08

  SatansSon
Bra film Oz
2012-12-08

  Federico Romano
Stålull är bättre, den rostfria..
2012-12-08

    Svarte Petter
Tre rader. Starka känslor. Jävligt bra.
2012-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll