Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vakuum

Jag önskar
jag kunde fylla igen
det vakuum du lämnat kvar
inom mig....




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 579 gånger
Publicerad 2006-02-23 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon