Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den andra sidan






Den vita omgivningen
lyser upp det stilla.
Ensam i min dröm.
Ett rum slutet,
ett ögonblick
rinner tiden genom
venernas blodsystem.
Gränsen för vad som var
möjligt,
en rymdslängd
där mitt hjärtas bultande slag
ger eko
och fåglar kvittrar i
exploderande grönska.
Bilder av en värld på den
andra sidan.
En tystnad
omsluter mig.









Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-12-08 19:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP