Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden: Jesus and Mary Magdalene 1534 by Antonio da Correggio


Pesach [Nordstiernan]

~*~

Svenskarna förr utrotade bävern 1870 för dess kött
och dess vidskepelse om läkekraften innan den åter inplanterades
människan tar död på det som helar
antisemitismen på TV
borde hotas med att bli som förr
Nordeuropas sälar
som de trodde var Faraos soldater som hotade judarna då de tågade ut från det Egyptiska slaveriet

men nuförtiden biter tyvärr inte vidskepelse på sociopater enbart de med samvete

13 nov 2012

L Patrik W Johansson

 

e-bok:

Nordstiernan




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-10 19:03



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för Dina djupa tankar!
2012-12-10
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP