Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi trodde oss veta


vi trodde vi visste allt om
varandra
och om alla andra för den delen
när vi i verklighetens namn
bara skrapat på
ytan




Fri vers av Andasin
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-02-16 20:20



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja man tror sig veta....men icke...snygg komposition
2006-02-22

    NoMi F
Så träffande skrivet
så som man tror sig veta
och egentligen inte gör
Mjukt skrivet
2006-02-17

  * Ammi *
så sant, det brukar ta tid! Tänkvärd text
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Andasin
Andasin