Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sjuka jävla ex-jävel. Jag hatar det du gjort mot mig. Jag är glad över att du är olycklig nu, utan mig!


Du auktionerade ut min själ, men nu är det Du som är olycklig!

Du auktionerade ut min själ till första bästa narr medan Du i hemlighetsmakeri slöt cirkel med en annan. Du förkastade min person och utnyttjade mig kallt medan jag satt ovetande efter sex års kamp för att du kanske skulle börja visa att du älskade mig. Det var det du sa.
När jag fick veta krossades drömmar, framtidsvisioner och den lilla tråden tillit som ändock byggts upp från spillror av åratals svek.

Trots plågsam smärta och skam, var det skönt. Jag trodde att helvetet var över, men visste inte att du alltid väntade runt hörnet. Hot, spioner, stalkning, påhopp inbrytning, neddragna persienner, en mobiltelefon på ljudlös och hemtelefon utdragen ur väggen. Alltid på sin vakt. Aldrig slappna av.

Dränka sorger i alkohol, leva farligt och för kvällen. Hitta Dig med stort D och få en autograf inskriven i hjärtat. Jag visste vad jag ville ha, och Du uppfyllde kriterierna. Snäll, omtänksam, ta på mig varsamt, lugn, lång stubin, tålmodig, lyssna, ta ett nej, och framför allt: inte kränka.

Du med stor D finns kvar. Han har slutat nu. Det är skönt, men ärren finns kvar. Och minnet av att leva i helvetet och alltid vara tvungen att akta sig skrämmer mig. Hur kunde Jag hamna där?




Fri vers (Fri form) av Nattviolen VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-11 23:20



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Du har börjat resan till att bli hel, bara genom att skriva här så har du kommit en stor bit på vägen..bra .)
2012-12-14

  lisa"puzzle"svensson
känner igen mig alltför väl. Men lever man har man kommit billigt undan trots allt. Även om det är en klen tröst när man befinner sig mitt upp i sin "nya verklighet"...fortsätt skriv,det rensar ut i systemet.
2012-12-12

  Wolf Wallström
Om det nu är en tröst, skall Du veta att Du inte är ensam. Att skriva som Du gjort är att bearbeta och gå vidare. Att finna tillit är faktiskt möjligt om Du tror på det. Satsa igen, ge inte upp. Du har haft otur. En otur som snabbt kan vända till lyckosamma stunder. Stunder som berikar Ditt liv. Får Dig att tänka positivt och se "HUR DU KUNDE HAMNA DÄR" som en erfarenhet.
2012-12-12

    ej medlem längre
starkt berörande och likaså starkt formulerat
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP