Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart...

 

Mörka, sorgsna ögon.
Sammanpressade läppar
i ett försök att dölja.
Men det syns igenom,
det onda.
Kroppshållningen
är avslöjande.
Så många varför,
men inga svar.

Ta min hand,
jag står med dej.
Vi måste lita på
att förändringen kommer.

Snart lyser ljuset
i dina ögon.
Snart mår du bättre
och kan le igen.
Snart ligger smärtan 
bakom dej.
Snart får du svar 
på dina frågor.

Snart...
håll bara ut, 

snart...

 

 

 

 




Fri vers av ResenärGenomLivet VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-12-12 08:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint och hoppfullt skaldat
2012-12-19

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2012-12-17

  Olof Lagerhorn VIP
En tät och laddad treaktare, skicklig regissör och lyckad ljussättning!
2012-12-14

    ej medlem längre
Håll handen, håll i och hårt,
ömt om den som kämpar svårt
2012-12-14

  ULJO
Hopp och ro i dina ord
2012-12-13

    ej medlem längre
Du förmedlar trygghet som ingen annan med dina ord.
2012-12-12

    ej medlem längre
Ord som ger styrka och värme i kylan.
2012-12-12

  M M Mannheim VIP
Ja många varför! På både gott och ont.
2012-12-12

    ej medlem längre
bra
2012-12-12

  Bibbi VIP
Hoppfull trots allt.
2012-12-12

  Lynx63 VIP
DIN TEXT ÄR
Så bräcklig så underbar
Så hoppfull så trygg
TACK!
2012-12-12

    Ken Cassel
Bra vännen! :)

Gillar

Snart

Kram
2012-12-12

  Federico Romano
Tiden ger oss ro hoppas jag..
2012-12-12

    ej medlem längre
Berörande rader ...
2012-12-12

  Niclas Petersson VIP
Tack fina du.
Ord som talar direkt till hjärtat.
Gillar. Mycket.
2012-12-12

    ej medlem längre
känslosamma rader...
2012-12-12

  Anya VIP
Jaa jobbigt att måste vänta men snart...
2012-12-12

  Lars Hedlin
En sorgsen dikt fylld med hopp....
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP