Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betuttad?

Ja det liksom pirrade till där nere i bäret.
Också hade jag mage att säga att du har åldrats med värdighet. Jag vet, det bara slank ur mig. Men det var ju i alla fall min sanning.
Du är bakelsen som jag inte får äta, och att du vill bli uppäten av just mig, det gör det hela än mer intressant.

Att fantisera om.




Fri vers (Fri form) av Nattviolen VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-12 15:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Yes så bra formulerat,,,,APPLÅD!
2012-12-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
varför får du inte äta, ät på!

härlig text
2012-12-14

    ej medlem längre
Oh yeah.
2012-12-12

    ej medlem längre
lite rolig text..
2012-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP