Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under klockan

I din valkiga hand vill jag
att du håller Min karta
och ingen annans

Sen vill jag säga till dig
"Gå med mig"
och vi skall börja gå

I din valkiga hand vill jag lägga
Min karta
Och inget annat

-

Jag måste med min fingertopp
känna
din sträva kind
för att förstå ditt ansikte
Mina ögon räcker inte
till

Jag måste med fingertoppen
känna
din kortklippta nacke
För ögonen mina kan jag inte
lita på

Jag måste med fingertopparna känna
den tunna linjen
mellan din nakna och
min
för kroppens belägring
förvirrar

Och när du håller din hand runt min
nacke
är jag så sårbar att hud och blod
inte längre ägs av
mig själv

-

I din valkiga hand har jag lagt
min kropp
Själen förlorade jag under den stora
Tiden
då du log mot mig

I din valkiga hand vill jag rista att
jag älskar








Fri vers av Ann Bjerknes
Läst 444 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-13 00:38



Bookmark and Share


  surface to air
Väldigt vacker text känner jag
2012-12-13

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
så oerhört vacker och sinnligt om det största av allt. Det som inte ord finns tillräckligt för att beskriva. Bokmärker!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Ann Bjerknes
Ann Bjerknes