Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bojor


Du knöt band omkring mig
av ord och gester
osynliga bojor
omöjliga att klyva med

avstånd

varje dag utan ett ord
drar åt den snara
av minnen du byggt
inom mig




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 852 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-12-13 10:53



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna!
2016-03-05

  Tabac VIP
Fantastisk enkelhet......
2013-03-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som känns...
2012-12-14

  ULJO
Du skriver gripande och fängslande
2012-12-13

    ej medlem längre
så fin.. griper tag, ruskar..
2012-12-13

  DrZappa VIP
doktorn gillar mycket!
2012-12-13

  cilax VIP
oj, vad bra skrivet!
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös