Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden ovan: från Manuha tempel i Bagan (Burma/Myanmar). En dikt tillägnad mon-kungen Manuha av Thaton: http://en.wikipedia.org/wiki/Manuha


Manuha


Jag hör dina trånga andetag
genom tusen år
kan känna instängdheten
i ditt bröst av sten

exil är inte flykt
det är att inte kunna andas


"Whithersoever I migrate in samsâra,
may I never be conquered by another!"
Manuha of Thaton




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-13 12:43



Bookmark and Share


  Tabac VIP
Sat Nam...;)
2013-03-11

    ej medlem längre
Tack för en underbar text.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös