Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Likt napalm klibbar dina ord fast och bränner mig.


ett. Smutsigt krig

orden är smörjelse av avsky

utan doft.

 

Och jag är

Is

 

Som blivit vatten

i din hand

 

Brännskadad




Fri vers av Fredric
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-13 19:03



Bookmark and Share


  sommarmoln
Åh vad jag tycker om ditt sätt att använda orden och skriva!
2012-12-29

  Fräkniga svanen
Glömmer aldrig flickan som sprang med brännskador på kroppen.
Hur var det möjligt?
Napalm var det som brände henne.
2012-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric