Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppla hoppla



Ge mig din kropp
ge mig din tunga
i din vilda åtrå
låt mig få gunga

Ge mig din lust
älskade raring
låt mig få slippa
en bortförklaring

Ge mig din tid
ge mig ditt skratt
allt som jag ber
är Rid mig inatt

Hoppla hoppla
i full galopp
hela tiden tills
solen går opp


Bs-06





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-02-16 22:08



Bookmark and Share


  tobbä
Du är helt makalös!!! den här blir till att spara i favoriter!!!
Fattar inte hur du kan göra små ord till så betydande meningar!!!
2006-02-17

  Markattan
Het sensuell skönskrivning utan att det är grovt. Speciellt första strofen är mycket, mycket vacker och rimmen känns naturliga och får texten att lätt flyta fram. Väl skaldat.
2006-02-17

  Rune Thorsell
Hej Bodil!

En ovanligt öppenhjärtig erotisk dikt! Jag fäster mig vid den, bland annat av den anledningen att den inte innehåller några som helst grova könsglosor. Ett lärorikt exempel på hur man kan få det att koka av kättja utan ett enda fult ord. En svår konst, som få behärskar.
Även jag har gjort ett par försök i genren. Du hittar ett av dem här: http://blogg.passagen.se/nuneman Den heter "Sommaren med svärmor"och finns på sidan 2 (gå in på "Noveller" under "Kategorier"). Om Du vill "betygsätta" den, skulle jag sätta stort värde därpå.

Det har verkligen varit givande att få göra Din bekantskap. Jag gläder mig åt allt vackert och roligt Du skrivit och kommer att skriva. Kram! Rune.

2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg