Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva med ångest

Du kastade din ångest över mig som ett tungt täcke melankoli. Det blir kallt när jag försöker dra av mig det, så nu myser jag i min självömkan och destruktiva vardag. Min näthinnas illusion påvisar skrämmande mönster och det enda sättet att komma överens med mitt nervsystems vibrerande hot är att backa och buga. Ge mig själv. Låta mig offras. Bara en gång till, sen ska jag sluta.


Andas in



andas ut



Allt blir tyst . Utom mina hjärtslag. Hör du dem under smärtan?



Det måste betyda att jag lever.










Jag kan andas nu.




Fri vers (Fri form) av Nattviolen VIP
Läst 702 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-14 00:36



Bookmark and Share


  VildLilja
Åh, blir alldeles matt
2014-01-08

  Maj-Lis VIP
Bra
Den kändes
2012-12-19

  sommarmoln
Så verkligt... O starkt...
2012-12-17

  Lars Hedlin
JA rakt in i själen..bra poeterat!
2012-12-14

  ResenärGenomLivet VIP
En text som verkligen berör...
2012-12-14

  Robert Jonsson VIP
Fångar och sätter klorna i en..
2012-12-14

    ej medlem längre
en berörande, smärtsam text..
2012-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nattviolen
Nattviolen VIP